Schrijven is mijn lust en mijn leven. Aan het einde van mijn werkdag leg ik de pen niet neer en schrijf ik gewoon nog even verder. De genres waarin ik het liefst schrijf zijn feelgood, fantasy en sinds kort ook thriller.

Huisgenoten

NIEUW IN HET VOORJAAR EN DE ZOMER
Huisgenoten: dat is de naam van de serie waar ik de afgelopen tijd aan heb mogen schrijven. Deze sprankelende serie gaat over vijf vrouwen van eind twintig, Janne, Esmée, Lydia, Charlot en Eva, die nog altijd met elkaar in hetzelfde studentenhuis wonen. Het is op de een of andere manier zo gelopen, maar eigenlijk vinden ze het ook gewoon heel gezellig. Ze delen lief en leed met elkaar in het leukste studentenhuis van Utrecht.
De Huisgenotenserie is geschreven door Anne West, Renée Olsthoorn, Saskia M.N. Oudshoorn, Chantal Claassen en door mij, Evelien de Raaff, onder het pseudoniem Emma Zomer.

Emma Zomer

 

Verschenen bij Zomer & Keuning

De vijfdelige serie zal bestaan uit:

 

1: Eén huis, vijf vrouwen
2: Eén huis, vijf dates
3: Eén huis, vijf gedachten
4: Eén huis, vijf liefdes
5: Eén huis, vijf verhuizingen

 

De serie zal in april en mei eerst verschijnen als luisterboek bij Storytel. Later verschijnt deze serie ook als e-book. Wil je op de hoogte blijven van de Huisgenoten? Volg ze dan op Instagram via @dehuisgenoten of op Facebook via @zkhuisgenoten!